ACORELLE HÅRFJERNING


Acorelle er nr. 1 på økologisk hårfjerning og tilbyr et bredt spekter av hårfjerningsvoks til både hjemmebruk og for profesjonellbruk i salong, samt produkter til før- og etterbehandling. Produktene er økologiske, effektive og svært skånsomme for huden, og gir optimale og langvarige resultater.

De ulike hårfjerningsvoksene
Acorelles kaldvoksstrips er klare til bruk og kommer i ulike størrelser tilpasset kropp, bikinilinje/armhuler og ansikt. Acorelles orientalskevokser er basert på sukker, noe som gjør at voksrester og strips enkelt kan vaskes av med vann. Her finnes det en variant for små områder/ for ansikt, en for kropp og en roll-on variant for ekstra lett påføring. Til slutt har vi Royal Wax som fjernes uten bruk av strips. Denne voksen stivner og det er selve voksen man drar av. Salongvoks er kun til profesjonell bruk i salong.

Før- og etterbehandling
Dagen før hårfjerning anbefales det å peele huden med en god skrubb. Før og etter hårfjerning, og daglig frem mot neste hårfjerning benyttes Acorelle Ingrown Hair Treatment for å unngå inngrodde hår, urenheter og betennelse. Acorelle SOS Oil er ideell til bruk etter hårfjerning for å fjerne voksrester og for å lindre huden.

For å forlenge det hårfrie resultatet anbefales Acorelle Hair Regrowth Minimizer som er en unik økologisk formel som forsinker gjenvekst av hår betraktelig, gjør hårene finere samt reduserer hårtetthet og omfang med synlig resultat. Det finnes ett produkt tilpasset ansikt, ett for kropp og en deodorant. Disse tre produktene en forlengelse av hårfjerningsritualet, til bruk daglig etter voksing eller barbering.Acorelle Oriental Wax
Acorelle Royal Wax
Acorelle Cold Wax Hair Removal Strips
GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.