Bli forhandler

Green Spirit AS er eksklusiv distributør av alle merkevarene som selges i denne nettbutikken. Er du hudpleier, terapeut, makeupartist eller innehaver av SPA, velværesenter, parfymeri, nettbutikk eller lignende, og har lyst til å bli forhandler av våre merkevarer, så er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Skriv noen ord om virksomheten og fortell oss hvilke merker/produkter som er av interesse. Husk å opplyse om organisasjonsnummer. Vi vil så sende deg mer informasjon om produkter, betingelser og priser.

Ser frem til å høre fra deg!

GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.