BOHO


BOHO er et fransk, økologisk merke som tilbyr en komplett serie kvalitetsprodukter til en rimelig pris. I sortimentet finner vi en profesjonell makeupserie, en kolleksjon naturlige neglelakker og en serie økologiske parfymer. Produktene er fri for petrokjemi og parabener og er ikke testet på dyr.

BOHO ble skapt av to profesjonelle makeupartister som ønsket å tilby kvinner ikke bare produkter av høyeste kvalitet når det gjaldt holdbarhet og farger, men også og kanskje fremfor alt, dyp respekt for naturen og mennesket - og dette til en rimelig pris. BOHO er en unik blanding av grønn, glam, teknisk ytelse og forpliktelser rundt det menneskelige og økologi. BOHO kombinerer naturlige formler, høy kvalitet og lave priser.

Alle BOHO produktene er merket COSMEBIO og ONE VOICE noe som betyr at produktene er økologiske og ikke testet på dyr. BOHO er medlem av organisasjonen "1% for planeten" hvor de donerer 1% av sin inntekt til å finansiere miljøbeskyttende prosjekter.

Den iøynefallende emballasjen er laget av resirkulert papir og papp, og er dessuten resirkulerbar. Blant produktene i serien finner vi en komplett linje naturlige og øko-sertifiserte makeupprodukter til øyne, lepper og hud. Det er et bredt spekter av øyenskygger, lip- og eyelinere, matte og skimrende leppestifter, brynliner og concealer. Vi finner også en kolleksjon naturlige neglelakker med et stort utvalg farger, samt en serie økologiske parfymer.

BOHOs ønske er å skape en grønn revolusjon ved å tilby et bredt spekter av produkter med den største respekt for huden og miljøet.


Slik tar BOHO ansvar for miljø og samfunn:

  • Vi benytter utelukkende naturlige og økologiske ingredienser, og ingen parabener eller silikoner.
  • BOHOs produkter bærer cosmebio-merket og er økologisk sertifisert av Qualité France.
  • Emballasjen på BOHOs kosmetikk har øko-design. Det er benyttet resirkulert papp som også kan resirkuleres, vi benytter minimalt med emballasje (ingen ytre esker), emballasjen gjenspeiler størrelsen på det faktiske produktet (ingen illusjon om store produkter).
  • Vi praktiserer ikke dyreforsøk og er sertifisert One Voice på våre produkter.
  • Vi betaler 1% av vår omsetning til foreninger som fremmer beskyttelse av miljøet.
  • Vi er sertifisert "Lyon rettferdig og bærekraftig by", som viser en ansvarlig forretningspraksis.
  • Vi representerer "SLOW Cosmetics" som fremmer forbruk av mer fornuftige, sunnere og naturlige skjønnhetsprodukter.KJØP BOHO HER!


GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.