ECO MINERALS
Eco minerals er et vakkert, sant, grønt kosmetikkmerke og Australias ledende mineralmakeup. Eco minerals tilbyr en serie veganske, trygge og 100% naturlige makeupprodukter som er helt rene og fri for talc, bismuth, fyllstoffer, nanopartikler og giftstoffer. Produktene er pakket i miljøvennlig emballasje hvor refill- og prøveposer er 100% nedbrytbare. Produktene er PETA godkjent; 100% veganske og Cruelty Free. Et bredt spekter av foundationfarger er tilgjengelig som dessuten har spf 25.

Merket ble skapt av Luci Scarman som ønsket seg 100% naturlig makeup av høyeste kvalitet, som var trygge og gode både for forbrukerne og for planeten vår. Foundation tilpasset hudtype er avgjørende for en perfekt finish og det er noe av det som gjør Eco Mineals så unikt. Eco Minerals tilbyr foundation både til fet og kombinasjonshud og til tørr og moden hud. Vi er sikre på at det er grunnen til at merket har fått så mange tilhengere. Eco Minerals Foundation kommer i to forskjellige utførelser for ulik hudtype og i et bredt spekter av fargetoner. De gir alle full dekkevne og et fantastisk, naturlig og langvarig resultat.
  • Flawless foundation kontrollerer glinsende hud for en perfekt matt finish og en jevnt og feilfritt resultat. Denne er ideell for normal til kombinert hud, sensitiv hud og fet hud.
  • Perfection foundation er designet for normal til tørr hud og moden hud inkludert sensitiv hud, og gir en frisk og fuktet finish med et perfekt og jevnt resultat.
Med disse foundationene kan du bygge opp akkurat den dekkevnen du selv ønsker. Påfør et tynt lag for en lett, naturlig look eller bygg opp med flere lag opp til full dekkevne for å jevne hudtonen og skjule pigmentering eller ujevnheter. Eco Minerals Foundation inneholder naturlig solbeskyttelse tilsvarende SPF 25.

Hver foundation, blush, bronzer og white light powder er tilgjengelig i refill, så ta vare på din tomme mineral foundation-krukke og spar penger og miljøet ved neste kjøp!


Vi er fan av Eco Minarals Bronzer som gir huden en solkysset glød samtidig som det beskytter huden fra solen med naturlig SPF. Fargen Eco Exotic er fantastisk på alle hudtyper og passer spesielt bra til konturering. 

Eco Minerals består av 100% rene, naturlige mineraler og siden mineraler ikke kan oppdrives økologisk kan ikke produktene sertifiseres økologisk. I Eco Minerals sine kremede produkter (concealer og mascara) er det i tillegg til rene naturlige mineraler benyttet økologiske råvarer. Produktene inneholder ikke palmeolje, parabener, talc, bismuth, gluten, nanopartikler, parabener, mineralolje eller syntetiske tilsetningsstoffer. Alle produktene er 100% naturlige og Eco Minerals benytter økologiske råvarer der det er mulig.

Vi vet at det er vanskelig å velge riktig farge på mineral makeup, men vi kan tilby et verktøy som kan gjøre denne prosessen enklere, og i tillegg tilbyr vi prøver på hele sortimentet til kostpris, slik at du selv kan prøve deg frem til fargen som matcher deg. Med Mineral Foundation Selector kan du finne riktig farge på nett (link) eller via App (link). Vær oppmerksom på at dette verktøyet anbefaler de mest populære fargetonene. Har du veldig lys hud eller mørk hud, kan det være lurt å se på fargeoversikten inne på produktsidene for Flawless og Perfection. Her kan du kjøpe vareprøver (link).GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.