Acorelle Youth Protector
 • Bekjemper de første aldringstegn på den naturlige måten!
 • Hudpleie for alle hudtyper inkludert den mest sensitive hud
 • Ideell fra 25 år til 40 år
 • Første hudpleieserie med den nye innovative anti-age ingrediensen Api OleoActif (AOA)

Acorelle fortsetter sin innovative retning med ekspertformler hvor kombinasjon av resultater og hudvennlighet er det viktigste.

I samarbeid med frankrikes ledende forskningslaboratorium for økologiske aktiver har Acorelle skapt den eksklusive Api OleoActif (AOA) formelen. Denne formelen har en ekstraordinær anti-age effekt på grunn av sitt høye nivå av antioksidanter. Den bekjemper dannelsen av frie radikaler som er årsaken til de første aldringstegn.

Acorelle Youth Protector er resultatet av to års innovasjon og er den første komplette hudpleieserien basert på apiterapi*. Her benyttes utelukkende naturlige ingredienser og absolutt ingen syntetiske. Alle produktene er sertifisert økologisk av franske Ecocert.

Med kombinasjonen av bipollen og propolis, samt en unik utvinningsprosedyre, gis en ekstraordinær antioksidanteffekt, med en dokumentert økning på hele 35 %. Denne 100 % naturlige hudpleien tilfører fuktighet og næring, og sørger for 24 % reduksjon i celleoksidasjonen noe som er bevist i in vitro tester.

*Apiterapi er medisinsk bruk av honningprodukter. Dette kan inkludere bruk av bl.a. honning, pollen, propolis og bidronninggele.

Hva er AOA Apiterapi?

  • Api (honningprodukter): Den naturlige synergien mellom bipollen og propolis -> Antioksidanteffekt økes med 35%. (50 ganger mer antioksidanter enn i druer)
  • Oléo (oljer): En unik, patentert og naturlig utvinningsprosedyre som gir et svært høyt utbytte, med oliven- og solsikkeolje som base -> 100% økologisk og naturlig aktiv ingrediens.
  • Aktiv Ingrediens (ingredienser som motvirker aldring): Ultrakonsentrasjon av naturlige antioksidanter fra polyfenol -> Eksepsjonelt kraftig mot frie radikaler (-24% celleoksidasjon). Testet for dypere, mer langvarig og en imponerende anti-age effekt.
  • AOA nøytraliserer frie radikaler, forebygger nedbrytning av hudcellene -> Huden er reparert og beskyttet mot ytre påkjenninger (UVA, alkohol, forurensing etc.)

Andre aktive ingredienser i Youth Protector:

 • Fruktsyrer: Styrker fornyelsen av hudcellene -> Huden blir myk, jevn og får en strålende glød.
 • Arganproteiner: Gir en umiddelbar og langvarig oppstrammende effekt -> Huden er jevn og oppfrisket.
 • Peptider: Booster collagen- og elastinsyntesen, samt glycosaminoglycaner -> Huden er fast og elastisiteten er forbedret.

Produktene
GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.