MILLE ULIVI

Mille Ulivi er et italiensk merke som tilbyr en revolusjonerende serie økologisk sertifiserte hudpleieprodukter med stamceller. Mille Ulivi ble til etter flere års studier gjennomført av biologer og kosmetologer og kan vise til dokumenterte resultater. Her anvendes kun de mest avanserte økologiske ingredienser for å bekjempe rynker og aldringstegn.


Mille Ulivi representerer skjønnhet, kvalitet, kulturarv og ekte italiensk karisma. Mille Ulivis økologiske og innovative formler reverserer aldringsprosessen til huden med antioksidantfordelene fra jomfru olivenolje sammen med den ekstremt regenererende kraften fra Gardenia stamceller. Og ikke nok med det finner vi en lang rekke med andre aktive ingredienser slik som vegetabilsk hyaluronsyre, økologisk acaiolje, økologisk bøketreekstrakt, acanzio bladekstrakt, lupine phytoekstrakt, vegetabilsk collagen fra soyabønner, koffein og gojiekstrakt.

På den måten gir Mille Ulivi deg den mest naturlige og effektive metoden å bekjempe aldringstegn på.


Hva gjør stamceller til en så virkningsfull hudpleieingrediens?

Stamceller er uspesialiserte celler, uten en definert funksjon. Takket være denne karakteristiske egenskapen, er de i stand til å potensielt utvikle alle typer celler i kroppsvevet.

Cellene i kroppen vår, vil over tid senke sine regenererende og reparerende funksjoner. De vegetabilske stamcellene aktiverer deling og proliferasjon av nye celler, og dermed stimulere produksjon av stoffer som er essensielle for strukturen av huden. Disse egenskapene gjør de ekstremt effektive i all kosmetikk og rynkereparerende hudpleie.

Alle Mille Ulivis produkter er beriket med Gardenia Jasminoides stamceller, en ny sveitsisk ingrediens oppdaget av plantebioteknologi, som er bevist å være svært effektivt for å øke syntesen av ny collagen, og redusere tap av dermal struktur.

Når huden aldres, degraderes kollagennivået som fremskynter rynker og svekker huden. Videre bidrar en rekke eksterne faktorer, som for eksempel UV-eksponering, røyking, forurensning, frie radikaler og betennelse, til kollagendegradering ved å aktivere kolagenase. Det endelige resultatet er tap av hudens elastisitet, tone og andre klassiske aldringstegn slik som linjer og rynker.

Gardenia jasminoides stamceller har tre unike evner i forhold til kollagenet i huden:
  • Øker kollagensyntese (optimaliserer cellefornyelsen)
  • Reduserer kollagendegradering (beskytter kollagenet)
  • Hemmer kollagenase (hemmer nedbrytning av celler)

Mille Ulivi er den første økologisk sertifiserte kosmetikkmerket som inkluderer sertifisert økologisk vegetabilske stamceller i alle seriens produkter, fra rens, toner til maske og kremer.


Produktene er innkapslet i eksklusive oliventrehylstre som alle hver for seg er håndlaget av italienske håndverkere. Hvert hylster er unikt. Mønsteret på oliventreets vener er aldri like, hvert enkelt håndlagde hylster forteller en historie om oliventreets ett-hundre års liv.

Mille Ulivi kombinerer fortreffeligheten av økologisk kosmetikk med italiensk kunst og håndtverk. Denne eksklusive kombinasjonen er en hyllest til den totale skjønnhet i en perfekt balanse. Mille Ulivi hedrer skjønnhet og egenskapene til oliventreet ved å lage en bærekraftig serie. Hvert eneste hylster som er laget med tre er resirkulert fra avfall/rester fra andre produksjoner. Friske trær blir aldri felt for å realisere Mille Ulivis produkter.

Mille Ulivi hudpleie er formulert og produsert under strikt overvåking og kontinuerlig tilsyn av Ecocert, et globalt og velkjent økologisk sertifiseringsorgan som i over 20 år har godkjent og garantert kvalitet av de beste økologiske produkter. Mille Ulivi sine produkter er totalt fri for genmodifiserte råvarer, parabener, phenoxyethanol, silikon, PEG, petrolatum, syntetisk parfyme, fargestoffer og animalske ingredienser. Ingrediensene er utvunnet fra fornybare kilder, i en miljøvennlig og bærekraftig produksjonsprosess. Emballasjen er resirkulerbar og biologisk nedbrytbar.


GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.