Green Spirit - Økologisk skjønnhet & velvære

Man blir daglig omgitt av en rekke skadelige kjemikalier. At slikt også er å finne i produkter som er ment for huden vår stiller vi oss undrende til. Vi vil heller ikke lukke øynene for kosmetikkindustriens dystre side der dyr blir utsatt for forsøk og tester. Vi vil sette en stopper for alt dette og tilbyr derfor ekte produkter som er gode for alle...


Vi i Green Spirit ønsker å gjøre det enklere for deg å velge produkter som er bra både for helsen og miljøet, og å velge produkter som jobber i harmoni med kroppen vår og planeten vår. Dette uten at det skal gå på bekostning av kvalitet og eksklusivitet. For naturen har alt dette! Og ved hjelp av dyktige produsenter har vi funnet effektive økologiske produkter som holder mål.

Det er viktig for oss at produktene vi selger er økologisk sertifisert. Det gir en rekke garantier for at produktene oppfyller de strenge kravene til ingredienser, miljø, dyrevelferd og sikkerhet. Du som kunde kan derfor være trygg på at våre produkter er helt rene og uten mineraloljer, parabener og andre helseskadelige og miljøbelastende stoffer. Sertifiseringen garanterer også at produktene er produsert på en miljøvennlig måte og uten forekomst av testing på dyr. Solidarisk handel er også et gjennomgående fokusområde hos våre leverandører.

Vi har vurdert alle produktene i sortimentet vårt nøye ut i fra både innhold og virkning. Vi har kun valgt de aller beste produktene. Vi selger bare produkter som vi er stolte av og 100% fornøyd med. Fellesnevneren for våre produkter er som følger:

- Økologiske produkter for skjønnhet og velvære med respekt for naturen, dyrene og mennesket.

Vi har en enorm lidenskap for jobben vår og vi gleder oss over hver eneste dag hvor vi kan gi tips og råd, inspirere og glede med vår kunnskap og våre vidunderlige økologiske produkter. Vi er stadig på utkikk etter nye produkter for å sikre deg som kunde de beste økologiske produktene på markedet. Du finner produktene våre hos utvalgte forhandlere slik som velværesalonger, spa og konseptbutikker, samt i vår egen nettbutikk her på www.greenspirit.no. Ønsker du som forhandler å selge produkter fra sortimentet vårt, kan du ta kontakt med oss.

Vi håper og tror du raskt vil finne dine favorittprodukter. Og vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få en positiv handleopplevelse hos oss. Ser frem til en hyggelig handel, og velkommen igjen!

 
Ingunn Mathisen
Grunnlegger av Green Spirit AS

GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.