POMARIUMPomarium er en fransk prisvinnende økologiske hudpleieserie. Her verdsettes eplet og alle delene av eplet, fra frø og fruktmasse til vanninnhold og fiber. Kvinnen bak merket, Fanny Marouani, har gjennom sine vitenskapelige studier av cellebiologi og ernæring, forsket på sammensetning og ernæringsmessige egenskaper av frukt i kosmetikk. Fra å se generelt på aktive polyfenoler (antioksidanter), fant hun en meget interessant og en helt spesiell variant, nemlig eplepolyfenolet.

Pomarium er inspirert av tradisjonelle og rike kvaliteter fra autentisk hagefrukt som danner en eksklusiv økologisk kosmetikkserie. Hudpleieserien tilbyr innovative produkter av ypperste kvalitet, konsentrert med naturlige og effektive aktive stoffer fra hagefrukter, som både respekterer huden, kroppen og miljøet. Hagefrukter er bærekraftige og fornybare ressurser, fulle av næringsstoffer.

Med det populære ordtaket "An apple a day keeps the doctor away” vet vi at eplet er kjent for sine egenskaper for en god helse. Men eplet er også en enestående bidragsyter for å bevare en ung hud. Eplet har vært benyttet i kosmetikk og dermatologi i århundrer og har en svært viktig rolle i symbolikken av skjønnhet. Den virkelige rikdommen hos eplet ligger i dens rike sammensetning av polyfenoler som har en spesiell interessant aktivitet i bekjempelsesprosessen ved dannelse av frie radikaler. Frem til i dag har kosmetikkindustrien holdt seg til E og C vitaminer, men nå skifter kursen mot eplet og dets polyfenoler som har ekstremt sterke anti-age egenskaper.

Eple er den mest kjente frukten som forbrukes i verden, og hvis den er av økologisk opprinnelse tilbyr den en viktig garanti for huden: Det er ingen kjente bivirkninger. De aktive stoffene irriterer ikke huden, de har ingen allergener og virker heller ikke sensibiliserende.HVA ER EKSTRAORDINÆRT MED POMARIUM?

ANTI-AGE EFFEKT, FOREBYGGING + KORREKSJON: Høykonsentrerte aktive ingredienser gir umiddelbare og langvarige synlige resultater med dokumentert effekt. Serien er svært målrettet. Det benyttes en patentert utvinningsmetode for den høyeste kvalitet på de aktive stoffene.

POLYSENSORISK: Produktene appellerer til sansene på flere måter. Innovativ konsistens, naturlige dufter, enkelt og behagelig å bruke.

FANTASTISKE TILBAKEMELDINGER: Umiddelbare synlige resultater og langsiktig virkning, noe som vekker interessen til kunder, makeupartister, bloggere og presse. Produktene har mange celebre tilhengere.

“Once you have tried it, you won’t use anything else...” Audrey Dana, Skuespiller.

“At last a non-sticky serum! It’s the first time I’m able to put makeup on my artists that I work with, immediately after applying a serum onto their skin…”
Clémentine Jaraud, Profesjonell makeupartist.

“My skin was smoother and more radiant. It looked as if it had been nourished from within. The results are impressive; now I’m a fan!” Mathilde, Kunde.

 

DE AKTIVE STOFFENE

Pomarium er overbevist om den sterke kraften i eplet og hva det kan tilby huden. Pomarium har utviklet en rekke unike og innovative aktive ingredienser som kommer fra eple. Og de har kun verdsatt det som var best i frukten. Pomarium benytter en helt spesiell utvinningsmetode for de aktive stoffene for på beste mulige måte å kunne bevare fruktens rikdom. De ulike komponentene av eplet har hver sine egenskaper:

• Polyfenoler virker anti-age og bidrar til en jevn hud
• Eplefrøolje nærer og fukter* (* Gir fuktighet i de øvre lag av epidermis)
• Eplets vanninnhold forbedrer hudens struktur ved å stimulere den naturlige eksfoliering av epidermis
• Eplefibre eksfolierer

Anti-aldring og anti-rynke:
- Eplepolyfenol utvunnet av ekstrakt av ciderepler fra Normandie. 
- Nypeekstrakt
- Ekstrakt av bøketreknopper
- Havreekstrakt
- Fytinsyre

Eksfolierende egenskaper:
- Eplefibre

Fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper:
- Vanninnholdet fra eple
- Eplepektin
- Kirsebærekstrakt
- Malvaekstrakt
- Hyaluronsyre

 

Serien kombinerer naturlige ingredienser, nytelse og ytelse. Produktene er målrettede og effektive, og de er fagmessig utviklet for å møte de daglige behovene for huden: forebygging, fukt og korrigering.

Produktene appellerer til sansene på flere måter bl.a med sine innovative konsistenser. Serumet for eksempel har en unik behagelig og transparent tekstur, noe som er sjeldent for økologiske serumer som ofte kan bli fete i konsistensen. Og ikke minst er rensegeleen i denne serien den første i sitt slag med en gelé-oljet og kremet konsistens som blir til melk i kontakt med vann.

Produktene har delikate dufter som vekker sansene og er av 100 % naturlige opprinnelse. Produktene er behagelige å bruke med god konsistens som lett trekker inn og føles behagelig på huden.


PRISVINNENDE SERIE

I 2010 vant Pomarium ”The Beauty Blog Favorite” og ”Beauty Pharma Award”. Pomarium Concentrated Anti-age Elixir Serum vant dessuten den franske prisen “Victoire de la Beauté” i 2011.


KJØP POMARIUM HER!

 

 

GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.