S5 COSMECEUTICALS


S5 er den første serien økologisk sertifiserte cosmeceuticals (medisinske hudbehandlinger). Serien er utviklet av et team spesialister bestående av hudleger og forskere. Produktene i serien er spesielt utviklet for å behandle hudproblemer slik som akne, overfølsomhet, tørrhet, arr, hyperpigmentering, fine linjer og rynker.

Serien tilbyr skreddersydde behandlinger med kraftige, klinisk dokumenterte bioaktiver fra planetens fem mest ekstreme økosystemer. De ekstraordinære aktive formlene hjelper huden tilbake i balanse, reverserer de synlige effektene og gjenskaper en ung, sunn og strålende hud, uten bruk av sterke kjemikalier.


Alle S5 produkter er sertifisert økologisk av Ecocert og benytter kun 100% naturlige aktive ingredienser. S5 er hypoallergeniske, ideelle for sensitiv hud og er fri for parabener, SLS/SLES, PEG, DEA, mineralolje, silikon, propylenglykol, genmodifiserte materialer og syntetiske dufter.

De fleste av oss står overfor en kombinasjon av hudproblemer, og ikke bare ett. Med S5 kan du skreddersy din egen behandling på ulike hudområder med forskjellige serumer for å balansere den generelle hudtilstanden - hyperpigmentering på sensitiv hud, tørre kinn, men kviser i t-sonen eller hormonflekker med fine linjer og rynker. Miks og match din hudpleiebehandling etter sesong, perioder med økt stress, eller bare for din nåværende hudtilstand.


BIOAKTIVER FRA DE FEM MEST EKSTREME ØKOSYSTEMER

I de mest ekstreme økosystemene på planeten har plantene som lever der utviklet en motstandsdyktighet og styrke for å overleve miljømessig stress. S5 utnytter disse unike styrkene fra ekstreme bioaktive stoffer til å hjelpe huden å tåle ytre påkjenninger.

Plantene i disse regionene har blitt tvunget til å tilpasse seg ekstreme og ustabile forhold, de er naturlig utstyrt både for å beskytte mot og reversere effektene av miljøstress. Som en konsekvens av dette, inneholder disse plantene de mektigste bioaktive stoffene som finnes. Alle de aktive ingrediensene som benyttes i S5 sine produkter er 100% naturlige og klinisk dokumentert å synlig forbedre huden. Alle ingrediensene er bærekraftige og biologisk nedbrytbare.

1. DET ALPINE ØKOSYSTEM
For å overleve i ekstreme høyder med lavt oksygennivå, i ekstrem kulde og med solstråling, utvikler bioaktiver i alpine økosystem en meget avansert forsvarsmekanisme. Når de anvendes på huden beskytter de ikke bare mot frie radikaler, men de hindrer også degradering av kollagen og hyaluronsyrenivået. Derfor opprettholdes hudens fasthet og ungdommelighet.

Chilean rosehip (nypeolje), Epilobium  Fleischeri (dvergmjølke), Tibetan Kombuchka og 7 Alpin urteblanding er bioaktiver som S5 har hentet fra det alpine økosystem.


2. DET MARINE ØKOSYSTEM
Marine arter som både finnes på land og i vann lever i ekstremt vanskelige forhold hvor de i en periode er neddykket i vann for så å bli utsatt for luft og sol. De opplever enorme endringer i temperatur og saltnivå, og må samtidig overleve med fysisk stress fra bølger, tidevann og sterk vind. Disse bioaktivene arbeider med huden på samme måte, ved at de beskytter, støtter og stabiliserer huden. Mange marine bioaktiver har også en sterk tilhørighet på huden og forsterker anti-inflammatoriske og anti-age egenskaper.

Strandbalderbrå, Laminaria (brunalge), Biospesifikke enzymer, Sanktpeterskjermpeptider og Wild Alaskan Wakame er bioaktiver som S5 har hentet fra det marine økosystem.


3. DET ARKTISKE ØKOSYSTEM
Når de fleste organismer blir utsatt for ekstrem kulde, danner de interne vannmolekylene krystaller som permanent kan skade cellestruktur og integritet. Visse arktiske organismer genererer mekanismer for å stoppe denne effekten og for å fremme cellesamhørighet og regenerering. Ved bruk på huden, øker dette helingsprosessen og styrker den cellulære matrise.

Arktisk rosenrot, Tindved og Glykoproteiner fra Antarktis er bioaktiver som S5 har hentet fra det arktiske økosystem.


4. ØRKEN
Dagstemperaturen i ørkenen kan overstige 60 grader celsius, for deretter å synke til under null over natten. Luftfuktigheten er så lav som 5%, kun en tiendel av hva som anses som normalt. Organismene som overlever i disse forholdene har utviklet spesielle mekanismer for å opprettholde cellestabilitet og fuktighetsnivå, som har samme funksjon når det brukes på huden.

Granateple, arganolje og glykoproteiner er bioaktiver som S5 har hentet fra ørkenen.


5. REGNSKOG
Regnskogen er en av de mest næringsrike og mangfoldige økosystemer i verden, som er i stand til å opprettholde liv gjennom voldsomt regn, trykkende varme og fuktighet. Bioaktiver hentet fra regnskogen er ekstremt adaptogent, noe som øker motstand mot stress og fremmer balanse. Når det brukes på huden, er det svært effektiv på å redusere betennelse, balansere oljeproduksjonen, samt å tilføre fuktighet og næring til huden.

Hibiskuspeptider, Regnskogblanding for øyne, Regnskogblanding mot urenheter og Bidens pilosa er bioaktiver som S5 har hentet fra Regnskogen.


PROBLEMHUD TILBAKE I BALANSE

Hver dag utsettes huden for ytre påkjenninger fra frie radikaler, endringer i temperatur og fuktighet, forurensning, UV og elektromagnetisk stråling, samt blir eksponert for kjemikalier og skadelige bakterier. En hud i balanse vil kunne håndtere dette, men for en hud i ubalanse provoserer dette en immunreaksjon som kan gi kronisk betennelse. Forskning har vist at kronisk betennelse er den ledende årsak til for tidlig aldring og spiller en sentral rolle for hudproblemer som akne, rødhet, rosacea, irritasjon, overfølsomhet, tørr hud, arr, og hyperpigmentering.

S5 behandlinger er unikt konstruert for å omprogrammere problemhud og betennelser ved å redusere hudens immun-overreaksjoner. Betennelseskaskaden brytes, huden kommer i balanse og blir motstandsdyktig mot ytterligere stress og irritasjon. Kraftige bioaktive stoffer reparerer de synlige effektene av ytre stress og gjenoppretter hudens ungdommelighet. Alle S5 er allergivennlige, sertifiserte økologiske formler med klinisk dokumenterte bioaktive stoffer. Alle S5 sine aktive stoffer er dokumentert å synlig forbedre huden. De er testet i kliniske studier på frivillige.
GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.