SHELL LIP BALMShell Lip Balm fra Organic Island er 100% naturlig leppebalsam som produseres i Australia med utelukkende de reneste og mest naturlige ingredienser. Leppebalsamen kommer i ekte strandskjell som håndplukkes på Australias vakre strender, og inneholder 100% økologiske, naturlige og australske oljer, voks- og fruktekstrakter, fruktsmør og E-vitamin. Lip Balmen er 100% fri for petrolatum og konserveringsmidler.

Skjellene er 100% ekte. Det benyttes kun resirkulerte skjell og ødelagte skjell som er skylt opp på stranden, som deretter er samlet inn for gjenbruk. Hvert skjell rengjøres for å få frem overflaten, som bringer frem de naturlige fargene og mønstrene, noe som gir en unik, miljøvennlig emballasje. Etter høytrykkspyling monteres det på lås og speil på hvert skjell og deretter fylles de med 100% naturlig leppebalsam.


Skjellene er ikke malt på, men bærer naturens eget vakre naturlige design som gjør at hvert eneste skjell er unikt. Eventuelle ujevnheter og skjevheter sees ikke på som feil, men som et ekte tegn på hvert skjells enestående utseende.

Skjellene er en unik, vakker og miljøvennlig emballasje og sammen med de 100% naturlige ingrediensene som benyttes i lip balmen, er Shell Lip Balm det ulitmate tilbehøret for å opprettholde vakre, sunne lepper. Fest skjellet til vesken, nøkkelknippet eller på et halskjede, eller oppbevar det i bomullsposen som medfølger. Shell Lip Balm er den ideelle gave!


GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.