TERRE D'OC

Terre d'Oc er et fransk kosmetikkmerke som henter sin inspirasjon fra kvinners skjønnhetshemmeligheter over hele verden. Produktene er økologiske med ingredienser slik som arganolje og fikenkaktus fra Marokko og sheasmør fra Burkina Faso.

Ingrediensene kommer fra Fair Trade-handel og alle produktene fra Terre d’Oc er sertifisert av Ecocert. Terre d’Oc har selv startet kvinnekooperativer og støtter flere prosjekter over hele verden.


Produktene inneholder i tillegg til gode, virkningsfulle oljer, aktive ingredienser slik som hyaluronsyre fra hvete. Formlene er innovative og det kjennes på kvaliteten. Terre d’Oc har fokus på å skape behagelige produkter som dufter godt, føles godt å bruke, er effektive samt har et unikt produktdesign.

 

Arganproduktene er tilsatt en 100% naturlig duft som er formulert i parfymehovedstaden Grasse. Med vakre og velgjørende essenser gir produktene en svært mild og utsøkt duft med hint av orientalske delikatesser, blandet med mild appelsinblomst på en svak basenote av vanilje. Det feminine designet på produktene er inspirert av marokkanske stoffer og mosaikk.

Terre d’Oc tilbyr fire hudpleielinjer og et utvalg økologiske teer.

TERRE D'OC ARGAN

Arganolje er hovedingrediensen i denne kolleksjonen av lekre og delikate produkter som nærer, regenererer huden og gir ny glød.

Arganolje blir ofte betegnet som gullet fra Marokko og er en ekte orientalsk skjønnhetshemmelighet. Oljen står sentralt i marokkanske kvinners daglige skjønnhetsritualer.

Argantreet som kun vokser i Marokko produserer de edle nøttekjernene hvor denne fabelaktige oljen utvinnes fra. Arganolje er eksepsjonelt rik på antioksidanter, E-vitamin og Omega 6 som virker beskyttende, regenererende og nærende på huden og gir en vakker glød. Terre d’Oc sin arganolje stammer fra en genuin bærekraftig og solidarisk handel, hvor den er utvunnet for hånd i et kvinnekooperativ i Tidzi.

Produktene i arganserien er også beriket med følgende godheter:

  • Olivenekstrakt benyttes som en 100% aktiv emulgator som opprettholder fuktighet i huden.
  • Kakaosmør gir produktene en kremet konsistens som dessuten nærer og mykgjør huden.
  • Aloe Vera er svært rik på vitaminene A, B og C, aminosyrer og glykoproteiner som tilfører fuktighet og regenererer huden.

 

Arganproduktene er tilsatt en 100% naturlig duft som er formulert i parfymehovedstaden Grasse. Med vakre og velgjørende essenser gir produktene en svært mild og utsøkt duft med hint av orientalske delikatesser, blandet med mild appelsinblomst på en svak basenote av vanilje. Det feminine designet på produktene er inspirert av marokkanske stoffer og mosaikk.


BESTILL TERRE D'OC ARGAN HER!TERRE D'OC SHEA

Sheasmør er hovedingrediensen i denne kolleksjonen av rike, kremede pleieprodukter, som forskjønner og nærer tørr hud.

Sheasmør er et urgammelt skjønnhetsprodukt med utallige egenskaper. Det nærer, reparerer og beskytter tørr og sensitiv hud, og tørt hår. Sheasmøret som er benyttet i Terre d’Oc sine produkter er utvunnet fra ville nøtter. For å bevare alle vitaminene og de gode egenskaper er de ikke gjennomgått noen kjemisk behandling. Dette sheasmøret er håndlaget i kvinnekooperativer i Burkina Faso og Mali, og er fra ekte rettferdig og solidarisk handel. Sheasmøret er garantert uraffinert, og er rik på omega 9, samt vitamin A og E.

Produktene i denne produktlinjen er også beriket med følgende godheter:

  • Marulaolje er en av Afrikas beste hudpleiende oljer som er rik på C-vitamin og fettsyrer (omega 9), som beskytter, heler og mykgjør huden.
  • Baobabolje er kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper og inneholder omega 6 som forbedrer hudelastisiteten.
  • Aloe Vera er svært rik på vitaminene A, B og C, aminosyrer og glykoproteiner som tilfører fuktighet og regenererer huden.

Produktene er tilsatt en 100% naturlig duft som er formulert i parfymehovedstaden Grasse av vakre og velgjørende essenser med noter av mandel og pudderaktige hvite blomster. Det feminine designet på produktene er inspirert av afrikanske smykker og stoffer.


BESTILL TERRE D'OC SHEA HER!


TERRE D'OC ORIENTAL FIG

Fikenkaktus (Oriental Fig) er den sentrale ingrediensen i denne friske, fruktige og trendy hudpleielinjen som revitaliserer huden og gir den en nydelig glød.

Denne økologiske hudpleielinjen er inspirert av orientalske skjønnhetshemmeligheter som bevarer hudens ungdommelighet. Fikenkaktus frøolje er en skattekiste av nyttige mineraler som ganske nylig er oppdaget i den vestlige kosmetikkindustrien. Dette vakre hår- og hudpleiemirakelet har gitt levebrød til marokkanske kvinner i form av kvinnekooperativer. Fikenkaktusoljen som brukes i Terre d’Oc sin Oriental Fig hudpleielinje produseres av kvinner fra landsbyen Inchaden i Marocco, på rettferdig og solidarisk vis.


Denne hudpleielinjen har en elegant, attraktiv og rik sammensetning av aktive vegetabilske ingredienser som virker regenererende, mykgjørende og nærende. Dette omfatter økologisk fikenkaktusekstrakt og -olje, mandelolje, appelsinblomstekstrakt, hyaluronsyre fra hvete, omega 6 og 9 fettsyrer og planteceramider. Disse elementene utfyller hverandre og finnes i alle produktenes formler. Dette resulterer i en revitalisert hud med en nydelig glød som er beskyttet mot aldring.

Fikenkaktus er rik på vitaminer, mineraler og polysakkarider. Blomsterekstrakt av fikenkaktus stimulerer hudens naturlige enzymer og fjerner døde hudceller. Fikenkaktus er kjent som hemmeligheten til evig liv, og er kilden til en ung og strålende hud!

Tilgangen på ren kaldpresset fikenkaktusolje er sjelden og dyr. Det trengs 800 kilo frukt for å lage én liter olje. Den skånsomme utvinningsmetoden som benyttes tillater å lagre alle de verdifulle mineralene som finnes i fikenkaktusens fruktkjerne. Den eksklusive oljen er fullspekket med E- og C-vitaminer, antioksidanter og linolsyre som virker anti-aldrende, fuktighetsgivende, regenererende, nærende og mykgjørende.

Alle produktene i denne linjen er formulert med en subtil, raffinert 100% naturlig duft, produsert i parfymehovedstaden Grasse i Frankrike. Fikenkaktusens blomsterduft er kombinert med rike noter av frisk appetittvekkende frukt. Innpakningen er laget med tradisjonell design som er elegant og feminin, inspirert av afrikanske geometriske mønstre som brukes på tekstiler og juveler.


BESTILL TERRE D'OC ORIENTAL FIG HER!


TERRE D'OC HONEY

Provence-honning, også kalt den solfylte nektaren fra Provence, er hovedingrediensen i denne kolleksjonen av lekre og delikate produkter som nærer og revitaliserer huden.

Foruten å gi deg et vell av fordeler ved å spise det, har honning eksepsjonelle egenskaper for huden. Fullspekket med vitaminer og mineraler er denne gyldne nektaren en ekstraordinær fuktighetsgivende, nærende og mykgjørende, aktiv ingrediens. Vår økologiske lavendelhonning er høstet i Revest du Bion (hvor luften er den reneste i Frankrike!) på høye, solrike åser i Provence, av en dyktig birøkter. Høstingen utføres uten røyking for å respektere biene. Honningen er fra solidarisk tilnærming.

Honning har alltid blitt betegnet som mirakelmat for huden. Lavendelhonning er utrolig rik på vitamin B, C og E, og har nærende, mykgjørende og reparerende egenskaper. Honning har vært brukt i århundrer i Middelhavsregionen for å rense og pleie huden. Takket være det høye innholdet av vitaminer og sporstoffer fra den grunnleggende ingrediensen (altså nektaren fra blomster som i dette tilfellet økologisk lavendel), virker honningen spesielt pleiende og nærende på huden.  

Honningens egenskaper avhenger av sine omgivelser, altså de blomstene som den er laget av samt luftens renhet. Produksjon av økologisk honning må grundig overvåkes og kjennetegnes av følgende tre viktige kriterier: bikubene er lokalisert i midten av økologiske avlinger (i dette tilfellet økologiske lavendelavlinger), bienes mat i bikubene er økologisk, og birøkteren bruker ikke kjemiske produkter. Fordelen er at honningen er økologisk, fri for plantevernrester og forurensing, og at biene som produserer honningen lever i et sunt miljø. Økologisk produsert honning ivaretar sine gode egenskaper og kan lett tas opp av huden.

 

Produktene i honningserien er også beriket med følgende aktive ingredienser:

  • Økologisk mandelolje som er fullspekket med proteiner og vitaminer. Mandler er en usedvanlig revitaliserende og mykgjørende ingrediens for huden. 

  • Økologisk verbena blomstervann stimulerer og virker kjølende på huden, og er også godt kjent for sine mykgjørende, tonende og forfriskende egenskaper. 

  • Økologisk lindblomstvann er ideell for å berolige sensitiv hud og nøytralisere den irriterende og uttørkende effekten av hardt vann.

Honningproduktene er tilsatt en 100% naturlig duft som er formulert i parfymehovedstaden Grasse. De har delikate noter av honning som mingler med rose og et hint av av mandel. Vi kan dessuten kjenne en pudderaktig vanilje og pralin basenote. Det fargesterke designet på produktene er inspirert av Provence sin flere hundre år gamle tekstilhistorie.TERRE D'OC ORGANIC TEA

Økologiske teer fra franske terre d’Oc, med inspirasjon fra alle verdens hjørner.

Side om side med terre d’Oc sine kolleksjoner økologiske og fair trade kosmetikk, har te blitt en naturlig del av deres reiser og møter med kulturer verden over. Te har hjulpet mennesker fra fjerne land og kulturer til å kommunisere til tross for sine forskjeller. Te har en tusen år gammel historie som inviterer oss til å reise og bringe folk sammen. Te er en gest av generøsitet og deles overalt i verden.


Inspirert av det universelle symbolet av gjestfrihet og vennskapelighet, ga Terre d’Oc seg oppdraget å utvikle økologisk te som er like utsøkt som deres kosmetikk, gjennom innhøsting fra økologiske hager rundt om i hele verden.

Terre d’Oc veksler med tradisjonelle oppskrifter og andre mer utsøkte, fuktige og friske oppskrifter med eksepsjonelle, naturlige og økologiske smaker av høyeste finesse. Te som kan nytes alene eller som en invitasjon til et varm vennskap for å dele et unikt og velsmakende øyeblikk sammen.

Teene kommer fra økologiske teplantasjer i Kina, India, Sri Lanka og Japan. Eksklusive blandinger med naturlige aromaer fra blomster og frukter. Sort te, rooibos, grønn te, rød te, senecha og hvit te… Teene kommer i vakre bokser og forpakninger som er lekre detaljer på kjøkkenet. De er perfekte som gaver eller for å skjemme bort deg selv med.


GREEN SPIRIT AS 
1639 GAMLE FREDRIKSTAD
ORG. NR.: 912167763
POST@GREENSPIRIT.NO
NYHETSBREV
FACEBOOK
INSTAGRAM
BLOGG
FORHANDLERE
BLI FORHANDLER
PRESSE & OMTALER
INFO & VILKÅR
GREEN SPIRIT CONCEPT STORE
HOLTEGATA 32, 0355 OSLO
TRIKK NR. 19 / HOLDEPLASS: ROSENBORG
FACEBOOK   /   INSTAGRAMGreen Spirit AS er totalleverandør av økologisk kosmetikk til forhandlere og forbrukere. Hos oss finner du nydelige økologiske hudkremer, aromaterapeutiske parfymer, profjesjonelle hårpleie- og stylingprodukter, skånsom babypleie, trygge solkremer, 100% naturlige hårfjerningsvokser, øko-sertifiserte deodoranter, et bredt spekter av økologisk makeup, gourmet-te, økologisk selvbruning og flotte gavesett som gir velvære. Vi garanterer alltid: Sikker betaling, trygg levering, fri frakt, kvalitetsgaranti og 14 dagers angrerett!

© 2008 GREEN SPIRIT. All rights reserved.